Ad Click Xpress

BALKAN

Blog

Sta zelite od ACX-a?

Posted by cybermikans on July 21, 2015 at 8:10 AM

Ovaj fantastični program menja živote na bolje, i veoma smo uzbuđeni što ste se priključili ACX timu.Koja su Vaša očekivanja od ACX-a?

Ako tražite šemu za brzo bogaćenje u kojoj ćete gledati da zaradite gomilu novca pre nego što se sistem sruši, onda ste na krivom mestu. Iako ACX Sistem brzo plaća, članovi ne mogu da očekuju velike instantne isplate. To je zato što Ad Pack i Ad Panel sistemi plaćaju Dnevnu Zaradu od 2% do 10% (trenutno 6%) na totalnu količinu novca koji ste uložili u Ad Pack-ove.


Kada kupite Ad Pack od 10$, vremenom na tu sumu zarađujete dodatnih 5$. Ovo je proračunata isplata koja zahteva da Vi uradite nešto pre nego što Vas mi isplatimo. Morate prvo da pogledate sajtove i reklame drugih članova. Tada, u zamenu za posetu sajtova i reklama, dobijate Dnevnu Zaradu.


Istina je da vremenom zaradite 150% na svaki dolar koji potrošite na Ad Pack-ove. I istina je da to zarađujete pa fantastičnim dnevnim stopama. Ako želite da ACX ima veliki i važan uticaj na Vaš život, morate da odlučite koliko novca želite da zaradite svakog dana ili meseca, tako što ćete odlučiti koliko novca možete da potrošite (uložite).


Ako želite da potrošite 100$ i zaradite nazad 150$, tada treba da kupite 10 Ad Pack-ova.

Ako želite da potrošite 1,000$ i zaradite nazad 1,500$ u jednom mesecu, kupite 100 Ad Pack-ova.

 

Ako ste rešeni u tome da zaradite veliki novac, potrošite 5,000$ ili 10,000$ i zaradite 150% na tu sumu. Ali zapamtite, od Vas će se zahtevati da posetite jedan mali broj sajtove i pogledate reklame drugih članova da bi ste bili isplaćeni svakog dana. U stvari ovaj posao će Vam oduzeti dnevno samo 5-10 minuta!


U ACX-u morate da radite ovo što smo pomenuli gore SVAKOG DANA. Bilo kako bilo, dobra stvar u tome je što treba da radite samo 5-10 minuta dnevno. Nakon toga, možete da radite šta god poželite. Za većinu ljudi ACX će im biti dodatna zarada pored odlazaska na redovan posao, ali nekim ACX-ovim članovima je mogućnost da im ovo bude stalan posao, ne samo dodatna zarada. Sve što treba da uradite jeste da kupite dovljno Ad Pack-ova, kliknete na tražen broj reklama da budete plaćeni za to i naravno da Vas platimo kada kliknete na dugme GET PAID NOW.


http://adclickxpress-acx.webs.com/apps/blog/show/43390800-acx-ov-jednostavan-recept


Hvala Vam što ste deo naljboljeg on-lajn marketing tima za zaradu novca ikad.

Dok radimo zajedno, u mogućnosti smo da promenimo život milionima kojima je potrebna naša pomoć.


Categories: Vesti i Obavestenja

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments