Ad Click Xpress

BALKAN

Mantre za novac i izobilje

MANTRE ZA PRIVLAČENJE NOVCA SU ZAISTA JAKE, SNAŽNE, SILNE I MOĆNE, SAMO JE POTREBNO DA PODIGNETE AURU KADA IH SLUŠATE. AURU PODIŽETE TAKO ŠTO ZRAČITE LJUBAVLJU, OPRAŠTATE DRUGIMA, ŽELITE DRUGIMA DA NAPREDUJU.... NEMATE NEGATIVNIH OSEĆANJA, VIBRACIJA NITI ZRAČENJA. KADA POČNETE DOBIJATI NOVAC I NEVEROVATNO IZOBILJE, NEMOJTE GA ZADRŽAVATI SAMO ZA SEBE NEGO GA I DELITE SA DRUGIM LJUDIMA KOJIMA JE TO POTREBNO!!!

Dovoljno je samo slušati mantre i mumlati uz njih (muziku i reči hvatajući istu frekvenciju), a kasnije i pevati uz muziku kada ih naučite i kada vam uđu u uši postajući sastavni deo vas!

Evo i ja sad poštujući univerzalne zakone privlačnosti objavljujem i vama ove MOĆNE mantre koje su mi pomogle da reke novca počnu da mi se slivaju, kako bih imao dovoljno za sebe i delio drugima kojima je to potrebno, a vremenom imao i za izgradnju solarnog grada- Solarisa koji je naš DUGOROČNI projekat!


Dajem vam savet i primer kako ja radim! Nekad po ceo dan slušam ove mantre i gle čuda naši drevni koji su bili mnogo napredniji od nas su bili u pravu i počeše da se slivaju REKE NOVCA na mene... a da sam uložio minimalno novca.

Namaste

Magic Mantra reverse negative to positive Ek Ong Kar Satgur Pras Lightness of Being

PODIGNI AURU I ZAŠTITI SE PRVO. IZBACI SVE NEGATIVNOSTI IZ SEBE I POSTANI MAGNET ZA PRIVLAČENJE NOVCA, BOGATSTVA, IZOBILJA I LUKSUZA .... NEKA TI SE AURA NAMAGNETIŠE KAKO BI ŠTO VIŠE PRIVLAČIO-LA MATERIJALNO


ШОК!!! Мантра Ганеша для привлечения денег РАБОТАЕТ

POČNI SE MAGNETISATI MATERIJALNIM ENERGIJAMA, ISPOLJAVAJ IZ SEBE I ZRAČI IMPULS PRIHVATANJA NOVCA SADA!


Kubera Mantra Chanted 108 times For Attract Wealth, Money, Cash, Luxury, Comfort and More.

UBACI SVOJ UM U STANJE RAZMIŠLJANJA VELIKIH, SNAŽNIH I JAKIH STVARI, MANI SE SITNICA I SITNOGA... RAZMIŠLJAJ O VELIKOM I NA VELIKO. TI SI JAK, SNAŽAN I MOĆAN, TI NISI JADAN, BEDAN I NEMOĆAN, NEGO SI SILAN!

Kubera Mantra Chanted 108 times.


Kubera Mantra is a very powerful Mantra For Attract Wealth, Money, Cash, Luxury, Comfort and More.


This Mantra is to get activate the forces of the Universe that will help you to get a very good friendship with the Wealth, Money, the Good Fortune and more 


Om Shreem Om Hreem Shreem Hreem Kleem Shreem Kleem Vitteswaraay Namah 


Ancient Love & Abundance Mantra - Aum Kleem Shreem Brzee (108x) (Female)

BUDITE PRIJEMNIK MATERIJALOG BLAGOSLOVA KOJI JE ZA VAS. ZAHVALITE UNIVERZUMU, BOGU, SVEMIRSKOJ ENERGIJI, INTELIGENCIJI U KOGA GOD SE POUZDATE I POČNITE DA PRIMATE SA VEROM I POVERENJEM


Shreem Brezee

REPROGRAMIRAJTE SVOJ UM DA RAZMIŠLJA O USPEHU A NE O NEUSPESIMA I PROŠLIM LOŠIM ISKUSTVIMA. USPEH JE NAMENJEN VAMA, A NE GUBITAK I NEUSPEH! RAZMIŠLJAJTE O NOVIM PRILIKAMA, A NE O PROPUŠTENIM ŠANSAMA. DEPROGRAMIRAJTE UM SADA KAKO BISTE BILI, POSTALI I OSTALI USPEŠNI!