Ad Click Xpress

BALKAN

Motivacija

Ko ne ustane sa osmehom na usnama lećiće sa suzama u očima!

SVAKI DAN MORA DA ODNESE SVOJU POBEDU!
SVAKI DAN MORATE POBEDITI I OSTVARITI SVOJ USPEH!
SVAKI DAN MORATE SLAVITI SVOJU POBEDU I OSLOBOĐENJE!
SAMO USPEŠNI SU NA VRHU!


Umesto što je neko ljubomoran na moj uspeh, bolje mu je da se ugleda na mene i da me kopira imaće više koristi od toga, nego da me napada bez povoda samo zato što ja nižem uspehe, a on ne.


Kada ustanete svaki dan treba da se pitate "Šta da uradim danas kako bih dostigao još jedan uspeh i dosegao još jednu pobedu u današnjem danu" a ne da kažete "Uh, još jedan dan sad treba raditi i odraditi svoje obaveze" Dan treba da vam počne planiranjem, a ne kukanjem.


Ja kada ustanem, a obično spavam 4-5 sati i budem naspavan tokom dana, kažem sebi "Hajde da vidim šta danas uraditi da bih uspeo, šta ću uraditi da bih pobedio i u ovom danu" I onda mi dođe ideja koju uvek i ostvarim na svoju i koristi drugih ljudi! E, zato sam ja uspešan. A gde si ti? Šta ti kažeš kada ujutru ustaneš?


TELO- + DUH + UM = ZDRAVLJE
TELO + DUH + UM = BOGATSTVO
TELO + DUH + UM = DUHOVNOST


Danas ćemo se baviti više duhovnim stvarima kako bismo održali dosadašnju ravnotežu između tela (materijalnog) i duha (energetskog ili duhovnog)!


Održavati ravnotežu između ova dva polariteta NE ZNAČI biti podjednako dobar i podjednako zao obično 50/50% ili 49/51% ili ne znam koliko posto jednog i drugog polariteta, nego znači PODJEDNAKO se baviti i materijalnim i duhovnim stvarima. Logično je da duh ne može reći telu "Idi od mene hoću da postojim sam" kao što ni telo neće reći duhu "Izađi iz mene mogu i bez tebe" jer biste tada UMRLI u jednom ili drugom slučaju! TAČKA.


Ostalo je čista svesna manipulacija kako biste pravdali svoja zla dela! TAČKA.


Drevni su jako dobro znali za ovaj princip polariteta i oni su nam poručili preko mantri (univerzalnih duhovnim pesama) da SVE treba biti u savršenoj ravnoteži!

Pazite ovo MANTRE ZA PRIVLAČENJE NOVCA, BOGATSTVA, IZOBILJA I LUKSUZA u prevodu UNIVERZALNE DUHOVNE PESME za slavljenje Boga, veličanje kreacije, širenja ljubavi ... NE nego za BOGATSTVO, IZOBILJE, LUKSUZ.... Ja ovde ne govorim da bogatstvo treba da vam bude opsesija i da vlada vama, nego da stavite sve u ravnotežu, i da se PODJEDNAKO brinete za sve. To je moje učenje koje sam počeo da delim pre više godina, jer sam video jasno da MATERIJALNO I DUHOVNO treba da se samoprepliću kao što je naše telo ustrojeno, a ne da se potiru međusobno kako to bolesna jednobožačka - monoteistička jevrejska religija (judaizam- hrišćanstvo i islam) propoveda!


Ravnoteža tela i duha je OSNOVA svake magije. Magija je usmeravanje energija, i kada nekome nešto poručite, uradite ili namenite sa nekim ciljem vi ste na taj način usmerili svoje energije ka njemu (kao ja sada vama sa ciljem da vam oslobodim um od pogrešnog tumačenja ravnoteže tela i duha), i u tome nema ništa loše, ali je loše kada to koristite za SVOJE ciljeve, a na štetu drugog! Kao što vidite ja i ovde stavljam balans.

BALANS JE OSNOVA SVEGA... SVE JE U BALANSU JER BI INAČE BILO U POTPUNOM HAOSU. BALANS JE PRIRODNO STANJE SLOBODNOG ČOVEKA!


Namaste!